Elqui

Estra Hensen

Adresgegevens

De la Reijstraat 7
6814 AD Arnhem


Estra Hensen

Elqui is in 2009 opgericht door Estra Hensen en Ellen Hobers, twee ervaren loopbaancoaches in Arnhem.

Mensen helpen om het beste van hun werkende leven te maken, dat is onze missie. Door inzicht te geven in jouw belangrijkste talenten, drijfveren, waarden en competenties en samen te kijken welk werk daarbij past en hoe je jouw doel kunt bereiken.

We begeleiden onze klanten op pragmatische wijze naar het beoogde doel. Dit kan een betere invulling van een functie zijn, een nieuwe baan, het vergroten van persoonlijke effectiviteit en zichtbaarheid, effectiviteit binnen teams; alles wat te maken heeft met het optimaliseren van de kracht van medewerkers in organisaties.

Als je je bewust bent van je talenten en deze meer gaat inzetten, kun je de grootste groei realiseren. Daar zijn wij van overtuigd. Doen waar je goed in bent zorgt er bovendien voor dat je meer plezier hebt in je werk en zo een grotere bijdrage levert aan de organisatie.

Doe jij waar je goed in bent? Wij begeleiden je graag naar de volgende stap in je carrière. Met Focus op Talent!

Je kunt bij ons terecht voor:

Meer weten? Neem contact op met Estra Hensen (06-81093133, estra.hensen@elqui.nl) of Ellen Hobers (06-47195442, ellen.hobers@elqui.nl), plan gelijk je kennismakingsafspraak, of maak gebruik van onderstaand formulier.


×