Max Küppers, loopbaancoach & trainer

Max Küppers

Adresgegevens

Hatertseweg 39
6533AB Nijmegen


Max Küppers

“De werkelijke ontdekkingstocht bestaat er niet in dat men nieuwe landschappen ontdekt, maar dat men de wereld met nieuwe ogen bekijkt” (Marcel Proust)

In mijn werk als loopbaancoach richt ik mij volledig op de ontwikkeling van mensen: jouw persoonlijke ontwikkeling! Loopbaancoaching is erop gericht om je te begeleiden bij jouw ontdekkingstocht door leven en loopbaan en je weer terug te brengen bij jouw idealen en dromen. Het (her)ontdekken van je kracht, bezieling en kwaliteiten!

De manier waarop ik daaraan werk is te zien als een tocht door Verleden, Heden en Toekomst. Daarbij werk ik graag met de biografische methode: een werkwijze waarbij eerdere ervaringen in je leven en loopbaan gestructureerd worden onderzocht en gebruikt om plannen voor de toekomst te ontwikkelen. Het gaat daarbij vooral om tot een (hernieuwde) integratie van ‘hoofd – hart – handen’ te komen.

Een belangrijk kenmerk in mijn benadering is het commitment dat ik met mijn cliënten aanga en dat zich vertaalt in inzet, betrokkenheid en eerlijkheid. Er wordt een appèl gedaan op de authenticiteit en het zelfsturende vermogen van iedere cliënt omdat dat volgens mij de basis is van werkelijke verandering en ontwikkeling.

Tenslotte vind ik het belangrijk om resultaat- en doelgericht te zijn. Mijn werk is pas afgerond wanneer jouw wensen vertaald zijn in een praktisch en concreet actieplan waarmee jij je weg kan vervolgen: Je staat zelf aan het roer, ik vaar een tijdje met je mee!


Meer weten? Neem rechtstreeks contact op met Max Küppers, loopbaancoach & trainer (geen tussenpersoon)! Bel met 06 2463 6965, stuur een mail aan Max Küppers via info@maxkuppers.nl of maak gebruik van onderstaand formulier.

×