Jos Arts, Coach en Inspirator

Jos Arts

Adresgegevens

Noord Brabantlaan 265
5652 LD Eindhoven


Jos Arts

Vragen die mensen bezighouden

  • Sta jij op een belangrijk kruispunt in je leven?
  • Worstel jij al een tijd met vragen over jezelf of loop je vast in je leven of loopbaan?
  • Wil je je persoonlijk of professioneel verder ontwikkelen of zoek je een nieuw perspectief in je loopbaan?
  • Ben je werkloos en zoek je een nieuwe baan?
  • Zit je tegen een “burn-out” aan? Of er al in?

Jos Arts, Coach en Inspirator biedt een traject om tot antwoorden te komen. In zo’n traject leer je jezelf beter kennen. Je komt weer tot je kern en vindt je passie en bezieling terug.

Wanneer je inzicht krijgt en antwoorden ontdekt kun je weer vanuit de balans tussen “Hoofd-Hart-Handen” leven en werken. Jos Arts, Coach en Inspirator stelt de juiste vragen, luistert scherp, spiegelt je antwoorden, voegt iets toe en stimuleert je bij het vinden van je eigen oplossingen. Dát is de kern van mijn werk.

Trajecten waarmee je verder komt

Jos Arts, Coach en Inspirator biedt een aantal mogelijkheden aan.

  • Levenscoaching, als je meer inzicht wilt in jezelf en wilt stilstaan bij je wensen, dromen en verlangens, je relatie, het maken van keuzes of wat je nu ook maar bezighoudt in je leven
  • Loopbaancoaching, als je helderheid wilt krijgen over de volgende stap in je loopbaan
  • Managementcoaching, als je vanuit visie medewerkers wilt bezielen maar ook mensen wilt verbinden
  • Competentiecoaching, als je inzicht wilt in jezelf, je eigen kracht wilt ontwikkelen en je innerlijke belemmeringen wilt leren opheffen

Ben je benieuwd naar mijn boek? Bekijk dit filmpje!

Boek bestellen? Klik hier!

Je kunt je ook alvast abonneren op de nieuwsbrief van Jos Arts, dan blijf je steeds op de hoogte van workshops, lezingen en andere activiteiten.

Zeer ervaren, deskundig en persoonlijk

Jos Arts, Coach en Inspirator bouwt voort op 23 jaar ervaring in Advies- en Trainingsbureau ODYS. Jos Arts deed diverse opleidingen (o.a. HBO, Doctoraal Sociale Pedagogiek, Master NLP en Systemisch werken) en werkte 18 jaar in de Jeugdhulpverlening, zorg voor verstandelijk gehandicapten en als docent/supervisor in het MBO-HBO onderwijs.

Als zeer ervaren adviseur/coach werkt Jos Arts graag met jou aan je persoonlijke vragen. Professioneel, doelgericht, maar ook persoonlijk en verbindend tussen ‘hoofd-hart-handen’.

Afspraken zijn mogelijk in Eindhoven en op andere locaties.


Meer weten? Neem rechtstreeks contact op met Jos Arts, Coach en Inspirator (geen tussenpersoon)! Bel met 06-22436622, stuur een mail aan Jos Arts via info@josarts.nl of maak gebruik van onderstaand formulier.

×