Personeelsadvies Bolwijn

Annemiek Bolwijn

Adresgegevens

Europaplein 1
5684 ZC Best


Annemiek Bolwijn

Persoonlijke coach met werk en carrière als vertrekpunt. Ik begeleid mensen met velerlei achtergrond in een loopbaancoachings-, re-integratie- of outplacementtraject.

Mijn kracht: Mijn kracht ligt in de combinatie van levenservaring, mensenkennis, kennis van de arbeidsmarkt en inzicht in organisaties.

Aanpak: Mijn aanpak is persoonlijk, empathisch, inspirerend, maar ook praktisch, grondig, resultaatgericht en regelmatig confronterend.

Meer inhoudelijk: Mijn trajecten – in zijn algemeenheid – worden gekenmerkt door een combinatie van verdiepend onderzoek (zelfanalyse, loopbaanonderzoek) versterken van zelfbeeld, kwaliteiten en kracht, het aanreiken van praktische handvatten (bijvoorbeeld leren structureren van werk en leven/timemanagement) en het gezamenlijk naar een doel toe werken (persoonlijke en digitale presentatie, arbeidsmarktoriëntatie en begeleiden bij alle sollicitatie- en netwerkactiviteiten t/m redigeren van brieven, sollicitatiekleding en salarisonderhandelingen).

De ene keer ligt het accent meer op zelfanalyse en de ‘grote levensvragen’, de andere keer meer of louter op praktische, concrete zaken.

Werk is altijd het vertrek- en eindpunt, empowerment vormt de rode draad.

Ik sta bekend als een stevige en sensitieve gesprekspartner door gedegen vak- en mensenkennis in combinatie met inzicht in organisaties en brede levenservaring (reorganisaties, ziekte & verlies).

Bel nu om een afspraak te maken voor een vrijblijvende kennismaking. Klik hier als u nu al meer wilt weten over Annemiek Bolwijn.

Vanuit de waarden kleinschalig, persoonlijk en maatwerk bied ik de volgende diensten:


Meer weten? Neem rechtstreeks contact op met Personeelsadvies Bolwijn (geen tussenpersoon)! Bel met 06-21267176, stuur een mail aan Annemiek Bolwijn via annemiek@personeelsadviesbolwijn.nl of maak gebruik van onderstaand formulier.

×