Bear In Mind

Charlotte Wout

Adresgegevens

Frans van Mierisstraat 99
1071 RN Amsterdam


Charlotte Wout

Bear in mind

 

Bear In Mind is gespecialiseerd in:

    • Loopbaanbegeleiding
    • Vergroten van (Zelf) leiderschap, Mentale fitheid;
    • Stressmanagement: inzicht in belemmerende patronen en overtuigingen en deze kunnen ombuigen;
    • Leiderschapsontwikkeling: van manager naar leider, een routekaart;
    • Inner engineering: inzicht in het aanwezige zelf bewustzijn.

Doelgroep: Voor de executive, professional, manager en/of ondernemer, die op inspirerende wijze inzicht wil verkrijgen in zichzelf en zijn kompas en het verschil wil maken in zijn of haar wereld.

Methodiek/Werkwijze: De aanpak van Bear In Mind kenmerkt zich door een transformerende eclectische stijl, zodat maximale aansluiting kan worden bereikt bij de coachee en diens vraagstuk. Zachtmoedige wijsheid gecombineerd met een praktische hands-on mentaliteit wanneer de situatie daarom vraagt.

Founder Bear In Mind: Charlotte is opgeleid als econoom/bedrijfskundige en werkzaam geweest als leidinggevende, ondernemer, bestuurder, directie-en MT lid. Vanuit die achtergrond begeleid ze tegenwoordig teams en individuen als scherpzinnige coach en sparringpartner. Omdat iedereen er toe doet én er toe wil doen.

Registraties: ICF Professional Practitioner Coach

Bijzonderheden: Charlotte is tevens verbonden aan Johan Cruyff Instituut, coach binnen de Master Coachopleiding|topsportbegeleiding en verbonden aan De Baak executive Pool.

Visie: De inzet is altijd het vergroten van het (zelf)bewustzijn dat in ieder van ons alom aanwezig is. Dit bewustzijn aanspreken maakt ons wendbaar, ontketent de aanwezige authentieke kracht en maakt dat we kiezen voor wat we willen vanuit ons hart, voor effectief gedrag, passend bij de omstandigheden/situatie, zoals deze zich aandient.
“Mentale fitheid is echt binnen een ieders handbereik”.

 


Meer weten? Neem rechtstreeks contact op met Bear In Mind (geen tussenpersoon)! Bel met 06-24258611, stuur een mail aan Charlotte Wout via charlotte@bearinmind.nl of maak gebruik van onderstaand formulier.

×