Revalent Loopbaanbegeleiding

Willem van de Ven

Adresgegevens

Hoofdstraat 90
3972 LC Driebergen


Willem van de Ven

Onze missie

Sinds 1993 begeleidt Revalent mensen in het creëren van een gezond evenwicht tussen ambitie en zelfzorg, tussen inspanning en ontspanning en tussen de eisen die door de buitenwereld gesteld worden en de persoonlijke behoeften. Wij helpen mensen meer in balans te komen, zodat zij vanuit hun eigen kwaliteiten, wensen en waarden actief kunnen zijn in de maatschappij.

Onze aanpak

U doorloopt bij Revalent een individueel begeleidingsprogramma, waarbij aandacht besteed wordt aan inzicht en vertrouwen krijgen in de eigen kwaliteiten en mogelijkheden. Van daaruit ondersteunen wij u om zelf uw gedroomde werksituatie te vinden of te scheppen. Hierbij kunt u ook gebruik maken van ons uitgebreide netwerk.

Onze resultaten

Bij 85% van onze kandidaten behalen we de van te voren vastgestelde doelstellingen. Wij werken al jaren samen met een aantal organisaties in het onderwijs, de technische dienstverlening en de zorg. Wij kennen de arbeidsmarkt en wij weten wat u nodig heeft om succesvol te solliciteren, of uw eigen bedrijf te beginnen!

Onze diensten


Meer weten? Neem rechtstreeks contact op met Revalent Loopbaanbegeleiding (geen tussenpersoon)! Bel met 0343-515046, stuur een mail aan Willem van de Ven via wvdven@revalent.nl of maak gebruik van onderstaand formulier.

×