Trans Lion

Adresgegevens

Admiraal Helfrichweg 2p
2901 AB Capelle aan den IJssel


N. Hille

Wie zijn wij

Sinds 2000 ondersteunt Trans Lion het UWV, gemeentes, verzekeringsmaatschappijen en bedrijven bij verschillende vakgerichte vraagstukken op het gebied van HRM.

Gedacht kan worden aan 2e spoortrajecten, WGA-trajecten en aan de re-integratie van uitkeringsgerechtigden.

Re-integratie en Trans Lion

Door de jaren heen heeft Trans Lion een overzichtelijke en succesvolle werkwijze ontwikkeld om werknemers te motiveren en te re-integreren op de arbeidsmarkt. Trans Lion werkt landelijk. Begeleidende gesprekken vinden bij de medewerker thuis plaats of indien gewenst op locatie. Ieder dossier heeft als vast aanspreekpunt een re-integratieadviseur en in-house jobhunter.

De adviseur zal na een intakegesprek een trajectplan opstellen. Dit trajectplan zal door de adviseur gedurende het traject met de medewerker worden geëvalueerd en uitgevoerd. De voortgang zal worden vastgelegd in rapportages. Hierbij zal Trans Lion op zoek gaan naar de snelste weg naar duurzame arbeid. Indien nodig helpt de adviseur bij het zoeken en doorlopen van een opleiding.

De in-house jobhunter ondersteunt en begeleidt de werknemer bij het zoeken naar en solliciteren op vacatures.

HRM en Trans Lion

Op het gebied van HRM heeft Trans Lion alle kennis in huis om werkgevers optimaal te begeleiden.

Na een kennismakingsgesprek met een adviseur zullen de wensen van de onderneming worden doorgenomen. Hierbij kan worden gedacht aan:

Deze adviseur zal ook uw vaste aanspreekpunt blijven, zodat hij bekend is met de structuur en de gang van zaken binnen het bedrijf.


Meer weten? Neem rechtstreeks contact op met Trans Lion (geen tussenpersoon)! Bel met 010 2643030, stuur een mail aan N. Hille via info@translion.nl of maak gebruik van onderstaand formulier.

×