Christina Bunk Coaching & Advies

Christina Bunk

Adresgegevens

Hugo de Vrieslaan 67
2341 NV Oegstgeest


Christina Bunk

Logo Christina Bunk

 

Christina Bunk Coaching & Advies bestaat ruim 10 jaar en heeft zich in die tijd gespecialiseerd in het versterken van het Persoonlijk Leiderschap van haar klanten. Zij begeleidt veel mensen uit persoonlijke of zakelijke impasses naar een nieuwe, energie gevende situatie.

Christina focust in al haar trajecten op twee sporen: de aanpak van onverwerkte emoties en het verhelderen van de persoonlijke kracht (ervaring, vaardigheden en talenten, gecombineerd met wezenlijke persoonlijke principes, waarden en drijfveren). Beide sporen dragen bij aan een heldere focus, daadkracht, positiviteit en energie, de peilers van Persoonlijk Leiderschap.

Christina werkt met de principes van Emotionele Intelligentie (Daniel Goleman), Mindfulness (John Gabat Zinn) en met testen zoals Talent Motivatie Analyse, Ixly en binnenkort met het Talentenpaspoort (Peter Monsieurs).

 


Meer weten? Neem rechtstreeks contact op met Christina Bunk Coaching & Advies (geen tussenpersoon)! Bel met 06-26072534, stuur een mail aan Christina Bunk via c.h.bunk@ziggo.nl of maak gebruik van onderstaand formulier.

×