Vrouwen in de Lift

Marijke Vos-Maan

Adresgegevens

Beursplein 37
3011 AA Rotterdam


Marijke Vos-Maan

Loopbaanadviseurs in Rotterdam e.o.

Het team van Vrouwen in de Lift biedt loopbaanadvies aan vrouwen in Rotterdam en omstreken die niet goed weten hoe de stap naar een baan of eigen onderneming te zetten. Want vaak hebben ze gebrek aan zelfvertrouwen (bijvoorbeeld door eerdere afwijzingen) of weten ze niet goed wat ze te bieden hebben aan competenties en werkervaring. Dat maakt het lastig om goed zichtbaar te zijn op de arbeidsmarkt. Vrouwen in de Lift helpt hierbij!

Onze loopbaanadviseurs weten als geen ander hoe het is om je als vrouw te profileren op de arbeidsmarkt. Ze hebben dit zelf ooit ervaren. Ze zijn daarom zeer gemotiveerd om andere vrouwen een steuntje in de rug te geven om hun plek op de arbeidsmarkt te ‘veroveren’. Niet alleen hun eigen ervaring zetten ze daarvoor in, ook hun veelzijdig zakelijke en persoonlijke netwerk.

Behalve adviesgesprekken bieden zij:

  • Netwerkgesprekken
  • Inzet van persoonlijk netwerk
  • Online profileren en solliciteren

Je hebt meer in je mars dan je denkt! Ben je er klaar voor om je talenten te gaan inzetten en te investeren in jezelf? Maak snel een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.


Meer weten? Neem rechtstreeks contact op met Vrouwen in de Lift (geen tussenpersoon)! Bel met 06 - 22 17 62 34, stuur een mail aan Marijke Vos-Maan via marijke@vrouwenindelift.nl of maak gebruik van onderstaand formulier.

×