Snoeijing Re-integratie en Coaching

Adresgegevens

Wethouder Buningstraat 8
9404 AL Assen


M. Snoeijing

Snoeijing Re-integratie en Coaching biedt verschillende diensten aan, namelijk loopbaanbegeleiding maar ook re-integratietrajecten, coaching, outplacement, bedrijfsadvisering , werving en selectie, psychosociale en psychologische begeleiding.

Snoeijing Re-integratie en Coaching werkt voor particulieren, instellingen, bedrijven en organisaties.

De begeleiding wordt u thuis aangeboden, ik kom bij uw werkgever of u kunt bij het kantoor komen. Wat voor u het comfortabel werkt is belangrijk.

Bij iedere opdracht wordt er gekeken naar alle beïnvloedende factoren. Ook naar uw kwaliteiten en aandachtspunten.

De meerwaarde van Snoeijing Re-integratie en Coaching is er een brede achtergrond is en dat er veel kennis en ervaring is over specifieke werkvelden en diverse verandertrajecten. Dus complexe vraagstukken worden hierbij niet genegeerd. Ook is Snoeijing Re-integratie en Coaching zeer mensgericht.

Daarnaast heeft Snoeijing Re-integratie en Coaching al menig jaar full time gewerkt in soortgelijke functie bij het bureau Van Hoek & Snoeijing.

Zie voor overige informatie mijn website of bel me
www.snoeijing-assen.nl

tel: 06-51938968

Ik hoop u snel te mogen ontmoeten.


Meer weten? Neem rechtstreeks contact op met Snoeijing Re-integratie en Coaching (geen tussenpersoon)! Bel met 06-51938968, stuur een mail aan M. Snoeijing via info@snoeijing-assen.nl of maak gebruik van onderstaand formulier.

×