Meer Waarde in Werk

Marlène Langbroek

Adresgegevens

Coehoornsingel 66
7201 AD Zutphen


Marlène Langbroek

Heb je het gevoel dat je niet al je kwaliteiten benut? Wil je waarde toevoegen met wat je te bieden hebt? Neem zelf de regie over je loopbaan.

In een begeleidingstraject bij MEER WAARDE IN WERK maak je je een loopbaanstrategie eigen waarmee je werk vindt of creëert dat betekenisvol is voor jou.

Meer waarde in je werk:

  • Waarde in de zin van de waarde die jij levert met jouw kwaliteiten voor een werkgever of opdrachtgever.
  • Waarde in de zin van de maatschappelijke bijdrage die jij wilt leveren met jouw werk.
  • Waarde(n) die jij terug wilt zien in je werk.
  • Waarde die werk je impliciet of expliciet teruggeeft in de zin van arbeidsvreugde.
  • En de waarde van werk in balans met wat naast werk belangrijk voor je is.

Het kan een baan in loondienst betreffen of  een of ander flexibele vorm van werk. Of werk als zelfstandig professional of in een op te zetten eigen bedrijf of consultancybureau. Voor het begeleidingstraject en voor de loopbaanstrategie maakt dat geen verschil.

Je kunt bij MEER WAARDE IN WERK terecht voor:

Wil je alvast een beeld krijgen van de visie en de aanpak van Marlène Langbroek in haar coachtrajecten? Lees haar boek ‘Wat wil ik nu echt?’  – Een loopbaanstrategie voor gedreven hbo’ers en academici die meer waarde willen realiseren in hun werk.

Of kijk eens op haar blog en laat je inspireren of meld je aan voor haar e-zine en ontvang wekelijks gratis tips en tools om je loopbaan vaart te geven.

Wil je meer weten? Of alvast je vragen in een oriënterend gesprek aan Marlène Langbroek van MEER WAARDE IN WERK voorleggen? Neem rechtstreeks contact met haar op. Bel met 0575-544588/ 06-54762865 of stuur een mail naar marlene@meerwaardeinwerk.nl. Je kunt ook gebruik maken van onderstaand formulier.


×