Loopbaanadvies Pro

Sara Surachno

Adresgegevens

Van Eeghenlaan 27
1071 EN Amsterdam


Sara Surachno

Loopbaanadvies Pro

Loopbaanadvies Pro is een bureau in Amsterdam dat loopbaanadvies en coaching biedt. Jij kunt er terecht als je een carrièreswitch wil maken en graag ontdekt welke functie perfect aansluit bij jouw talenten en drijfveren. De droombaan bestaat!

Daarnaast is de coaching ook geschikt als je meer richting wil geven aan jouw professionele ontwikkeling binnen de huidige werkomgeving.

Loopbaantraject

Een loopbaancoachtraject omvat verschillende gesprekken, een aantal thuisopdrachten en eventueel een test. Vooraf vindt een oriënterend gesprek per telefoon plaats. Onderdelen van een traject zijn:

  • Talentonderzoek: Waar ben je goed in?
  • Passie ontdekken: Waar word jij enthousiast van en wat vind je leuk om te doen en te ervaren? Hoe ziet jouw ideale baan eruit?
  • Arbeidsmarktoriëntatie: Hoe vertalen jouw talenten en passie zich naar een concrete functie? Welke geschikte functies, branches en eigen initiatieven zijn te bedenken?
  • Zelfprofilering en netwerken: Hoe bemachtig jij de baan van jouw keuze?

In persoon of via online

De face-to-face gesprekken vinden plaats in een fijne ruimte op de Van Eeghenlaan 27 in Amsterdam Zuid aan de rand van het Vondelpark. Hiernaast kun je ook kiezen voor gesprekken (met beeld) online via Zoom, Skype of Google Meet..


Meer weten? Neem rechtstreeks contact op met Loopbaanadvies Pro (geen tussenpersoon)! Bel met 06-28931031, stuur een mail aan Sara Surachno via info@loopbaanadvies.pro of maak gebruik van onderstaand formulier.

×