Loopbaanadvies Pro

Sara Surachno

Adresgegevens

Van Eeghenlaan 27
1071 EN Amsterdam


Sara Surachno

Loopbaanadvies Pro

Loopbaanadvies Pro is een bureau dat loopbaanadvies en coaching op maat biedt. Iedereen die van baan wil switchen en wil ontdekken welke functie goed bij zijn/haar talenten past, kan er terecht.

Daarnaast is de coaching ook geschikt als je meer richting wil geven aan jouw professionele ontwikkeling.

Loopbaantraject

Een loopbaancoachtraject omvat verschillende gesprekken, een aantal thuisopdrachten en eventueel een test. Vooraf vindt een oriënterend gesprek per telefoon plaats. Onderdelen van een traject kunnen zijn:

  • Talentonderzoek: Waar ben je goed in?
  • Passie ontdekken: Waar word jij enthousiast van en wat vind je leuk om te doen en te ervaren? Hoe ziet jouw ideale baan eruit?
  • Arbeidsmarktoriëntatie: Hoe vertalen jouw talenten en passie zich naar een concrete functie? Welke geschikte functies, branches en eigen initiatieven zijn te bedenken?
  • Zelfprofilering en netwerken: Hoe bemachtig jij de baan van jouw keuze?

In persoon of via Skype

De face-to-face gesprekken vinden plaats op de Van Eeghenlaan 27 in Amsterdam aan de rand van het Vondelpark. Ik heb een ruime kamer met een grote tafel waarin de 1,5 meter afstand met gemak te behouden is. Hiernaast kun je ook kiezen voor gesprekken (met beeld) via Skype.


Meer weten? Neem rechtstreeks contact op met Loopbaanadvies Pro (geen tussenpersoon)! Bel met 06-28931031, stuur een mail aan Sara Surachno via info@loopbaanadvies.pro of maak gebruik van onderstaand formulier.

×