ZOÉ Training en Coaching

Ineke van den Berg

Adresgegevens

Albert Schweitzerlaan 66
6525 JV Nijmegen


Ineke van den Berg

Je wilt met plezier werken, het gevoel hebben dat je het beste uit jezelf haalt en dat je van betekenis bent in de omgeving waarin je werkt. Daar draag ik graag aan bij met loopbaantraining en -coaching. Doel is Zelf Ontplooiing en Effectiviteit.

Voor eigen loopbaanvragen en voor professionaliseringsvragen van loopbaanprofessionals.

Aanbod:

Individuele loopbaancoaching voor koersbepaling in de loopbaan, ontdekken van talenten en wensen en de vertaling hiervan naar werk dat past en met plezier gedaan wordt. Ook voor functioneringsvraagstukken (persoonlijke effectiviteit en leiderschap).

Loopbaanwandeltraining ‘Loop naar je kracht’. Voor inspiratie en plannen met perspectief. De eerstvolgende training wordt gepland voorjaar 2018.

Trainingsweek ‘Inspiratie in leven en werk’ voor professionals in Griekenland op prachtige lokatie. Volgende staat gepland voor 6-13 oktober 2017.

Boek geschreven door eigenaar van ZOÉ: ‘Lopen doe je zelf’ . Vanuit persoonlijke kracht je levensloopbaan sturen’, I. van den Berg, A. van Galen, uitgeverij Thema Zaltbommel, 5e herziene druk sep 2011.

 


Meer weten? Neem rechtstreeks contact op met ZOÉ Training en Coaching (geen tussenpersoon)! Bel met 06 40893489, stuur een mail aan Ineke van den Berg via gimvdberg@gmail.com of maak gebruik van onderstaand formulier.

×