ZOÉ Training en Coaching

Ineke van den Berg

Adresgegevens

Albert Schweitzerlaan 66
6525 JV Nijmegen


Ineke van den Berg

Je wilt met plezier werken, het gevoel hebben dat je het beste uit jezelf haalt en dat je van betekenis bent in de omgeving waarin je werkt. Daar draag ik graag aan bij met loopbaantraining en -coaching. Doel is Zelf Ontplooiing en Effectiviteit.

Voor eigen loopbaanvragen en voor professionaliseringsvragen van loopbaanprofessionals.

Aanbod:

Individuele loopbaancoaching voor koersbepaling in de loopbaan, ontdekken van talenten en wensen en de vertaling hiervan naar werk dat past en met plezier gedaan wordt. Ook voor functioneringsvraagstukken (persoonlijke effectiviteit en leiderschap).

Loopbaanwandeltraining ‘Loop naar je kracht’. Voor inspiratie en plannen met perspectief. De eerstvolgende training staat gepland: 28 en 29 maart 2019.

Trainingsweek ‘Vitaal verder’ in Griekenland op prachtige locatie. Voor mensen die tijdens een week ‘me-time’ balans willen opmaken en koers en persoonlijke kracht willen (her-)vinden. De volgende week staat gepland voor 26 april 2019 – 3 mei 2019.

Boeken geschreven door eigenaar van ZOÉ:

‘Lopen doe je zelf’ . Vanuit persoonlijke kracht je levensloopbaan sturen’, I. van den Berg, A. van Galen, uitgeverij Thema Zaltbommel, 5e herziene druk sep 2011

‘Gesprekken die werken, Impact met een goed gesprek’, uitgeverij Thema, juni 2018. Voor betere gesprekken in de werksituatie.

 


Meer weten? Neem rechtstreeks contact op met ZOÉ Training en Coaching (geen tussenpersoon)! Bel met 06 40893489, stuur een mail aan Ineke van den Berg via gimvdberg@gmail.com of maak gebruik van onderstaand formulier.

×