ZOÉ Training en Coaching

Ineke van den Berg

Adresgegevens

Albert Schweitzerlaan 66
6525 JV Nijmegen


Ineke van den Berg

Je wilt met plezier werken, het gevoel hebben dat je het beste uit jezelf haalt en dat je van betekenis bent in de omgeving waarin je werkt. Daar draag ik graag aan bij met loopbaancoaching en -training. Het doel is Zelf Ontplooiing en Effectiviteit (ZOÉ).

Voor jouw eigen loopbaanvragen en voor professionaliseringsvragen van loopbaanprofessionals.

Aanbod:

Individuele loopbaancoaching voor koersbepaling in je loopbaan, (her-)ontdekken van je talenten en wensen en de vertaling hiervan naar werk dat bij je past en waar je plezier in hebt. Ook voor functioneringsvraagstukken (persoonlijke effectiviteit en leiderschap).

Programma’s in Griekenland die in de planning staan:

Zie: https://zoetrainingencoaching.nl/training/griekenland-training/

Boeken geschreven door Ineke van den Berg (eigenaar van ZOÉ):

‘Lopen doe je zelf’ . Vanuit persoonlijke kracht je levensloopbaan sturen’, I. van den Berg, A. van Galen, uitgeverij Thema Zaltbommel, 5e herziene druk sep 2011

‘Gesprekken die werken, Impact met een goed gesprek’, uitgeverij Thema, juni 2018. Voor betere gesprekken in de werksituatie.


Meer weten? Neem rechtstreeks contact op met ZOÉ Training en Coaching (geen tussenpersoon)! Bel met 06 40893489, stuur een mail aan Ineke van den Berg via gimvdberg@gmail.com of maak gebruik van onderstaand formulier.

×