Working Matters

Brigitte Heemskerk

Adresgegevens

Kanaalpark 140
2321 JV Leiden


Brigitte Heemskerk

Working Matters staat voor puur en betrokken. Persoonlijke vraagstukken en belemmeringen op het gebied van functioneren, werk en loopbaan worden inzichtelijk gemaakt tijdens oplossingsgerichte coachsessies. Heb je een groeiend verlangen om gehoor te geven aan dat wat je echt wilt, wil je werk dat past bij jouw talenten en mogelijkheden of is er sprake van een reorganisatie?

Loopbaanadvies en coaching

In onze persoonlijke begeleiding staat centraal het (her)ontdekken en managen van de eigen persoonlijke meerwaarde en aanbrengen van focus in relatie tot nieuw werkperspectief. Vaak is deze opbrengst alles wat nodig is om de juiste loopbaankeuzes te maken en kan er vanaf dat moment doelgericht gekoerst worden op nieuw loopbaan- of werkperspectief.

Begeleiding naar de arbeidsmarkt

Is er meer nodig? Wij bieden effectieve ondersteuning bij het zichtbaar maken van uw unieke aanbod voor de markt, het bepalen van de strategie, opstellen van een actieplan en versterking van netwerk- en sollicitatievaardigheden. Volledig gericht op het creëren en benutten van baankansen en carrièremogelijkheden.

DISC

Enthousiasme is er in het bijzonder voor de resultaten van de DISC methode, de persoonlijke stijlanalyse. Deze methodiek sluit aan op onze visie dat elk mens uniek is en geeft inzicht in jouw natuurlijke gedragsstijl en zelfbeeld en je krijgt tips en handvatten bij zelfsturing en ontwikkeling op het gebied van persoonlijke groei en communicatie. Verhelderd wordt wat je motiveert in werk en welke persoonlijke stressfactoren er zijn. Zo kun je jouw potentieel nog beter benutten.

Aanbod: loopbaancoaching, lifestylecoaching, stresscoaching, competentiecoaching, jobcoaching, outplacement/van werk naar werk en re-integratie.

Kijk ook eens naar onze mogelijkheden op het gebied van online coaching op onze website:

Ik ben benieuwd met welk vraagstuk ik je kan helpen?  Bel voor een gratis oriëntatiegesprek met een Noloc erkend loopbaanprofessional. Je vindt ons in Noord-Holland zuid (Haarlem, Heemstede, Amsterdam) en Zuid-Holland (Den Haag, Noordwijkerhout, Leiden, Oegstgeest).

Register loopbaanprofessional


Meer weten? Neem rechtstreeks contact op met Working Matters (geen tussenpersoon)! Bel met 06-57843399, stuur een mail aan Brigitte Heemskerk via b.heemskerk@workingmatters.nl of maak gebruik van onderstaand formulier.

×