Working Matters

Brigitte Heemskerk

Adresgegevens

Wilhelminapark 17
2342 AD Oegstgeest


Brigitte Heemskerk

Working Matters is een bureau voor loopbaanadvies, begeleiding en outplacement. Deskundig in vraagstukken op het gebied van functioneren, werk en loopbaan op medewerker- en organisatieniveau. Op zoek naar vernieuwing, verandering en perspectief? Wij bieden ondersteuning bij het maken van passende loopbaankeuzes en begeleiding naar nieuw passend werk of werkperspectief.

Een maatgericht traject in loopbaanadvies en outplacement wordt geheel afgestemd op de behoefte van u of uw organisatie voor een specifieke functiegroep of een individuele medewerker. Voorkomende thema’s hierin zijn heroriëntatie op functie, loopbaanzelfsturing en loopbaankeuzes, het vinden van ander passend werk buiten de eigen organisatie (outplacement en re-integratie 2e spoor) en het in kaart brengen van aanwezige competenties in het kader van een persoonlijk ontwikkeltraject.

Onze individuele trajecten kenmerken zich door een persoonlijke en methodische werkwijze, waarin gestart wordt met een ontwikkelingsgericht koersonderzoek.
Centraal hierin staat het (her)ontdekken en managen van de eigen persoonlijke meerwaarde in relatie tot de huidige functie en/of arbeidsmarktperspectieven en het creëren en benutten van baankansen en carrièremogelijkheden. Onze betrokken en oplossingsgerichte werkstijl sluit hierop aan. Voor aanvang van het traject is helder voor kandidaat en werkgever wat de tussentijdse en uiteindelijke resultaatgebieden zijn.

Ook zijn wij gecertificeerd om loopbaantesten in te zetten. Onderzoek naar persoonskenmerken, zoals competenties of drijfveren gekoppeld aan loopbaangerichtheid en beroepsvarianten.

U vindt ons in Noord-Holland zuid (Haarlem, Heemstede) en Zuid-Holland (Noordwijkerhout, Leiden, Oegstgeest, Amsterdam, Den Haag).

Kijk ook eens op onze website of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende en oriënterende kennismaking.

Wij zijn lid van het Noloc.


Meer weten? Neem rechtstreeks contact op met Working Matters (geen tussenpersoon)! Bel met 06-57843399, stuur een mail aan Brigitte Heemskerk via b.heemskerk@workingmatters.nl of maak gebruik van onderstaand formulier.

×